TEC 45

In de PADI Tec 45 opleiding leer je je (technische) duikvaardigheden op hoger niveau te brengen. Je skills worden aangescherpt en je zult je theoretische achtergrond verbeteren, waardoor je beter en veiliger in staat bent decompressieduiken te maken.

 

Op het moment dat je de opleiding succesvol hebt afgerond, mag je decompressieduiken maken met een maximale diepte van 45 meter. Je mag gebruik maken van alle verrijkte lucht decompressiegassen en pure zuurstof, om decompressie conservatiever te maken of te versnellen. Er is geen maximale decompressieduur.

 

De PADI Tec 45 cursus is verplicht op het moment dat je deel wilt gaan nemen aan de rest van het PADI Tec programma (uitgezonderd de Gas Blender cursus). Equivalenten van andere organisaties worden ook toegestaan, neem hiervoor contact met ons op. De opleiding bestaat uit drie theoriesessies en vier buitenwaterduiken. Vereisten voora

  • PADI Rescue Diver brevet (of equivalent)
  • PADI Tec 40 brevet (of equivalent)
  • Tenminste 50 gelogde duiken hebben, waarvan tenminste 12 met nitrox en dieper dan 18 meter. Tenminste 6 duiken dienen dieper te zijn dan 30 meter.
  • Medische verklaring, ondertekend door een duikarts
  • Ingevulde Tec Diver Statement of Understanding

 

Wij bieden de TEC opleidingen ook aan in Sharm el Sheikh Egypte. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden