PADI Course Director Chris Azab

Dive Post is sinds 2012 PAD 5* IDC Center en sindsdien ben ik de INHOUSE PADI Course Director. In 2009 werd ik Course Director en ging ik ook verder met TEC cursussen geven. Duiken en lesgeven is mijn passie, ‘my lifestyle’ en mijn fulltime job of het nu om Pro opleidingen gaat of om Technische Cursussen. Iedere duik heeft voor mij een uitdaging en ik zorg ervoor dat een cursist of Instructeurs kandidaat na een duik een lach op zijn gezicht heeft.

Bij PADI volg ik jaarlijks de CD-update zodat ik direct de nieuwste PADI richtlijnen kan toepassen. Nu hebben we de vernieuwde IDC 2020 en deze geef ik dan ook vanaf nu. Het nieuwe digitale IDC pakket heb ik uiteraard eerst zelf getest en het is super. Zo weet je dat jij bij Dive Post de beste IDC krijgt, lees de recensies, er maar op na.

Inmiddels heb ik heb meer dan 2000 duikers van allerlei nationaliteiten, in diverse landen en in diverse talen van beginner tot professional opgeleid en ik blijf dit nog graag heel veel jaren doen. Gezien de perfecte samenwerking met PADI 5 star IDC center Dive Post, vind ik het super dat ik als hun PADI Course Director de IDC’s run en TEC Cursussen verzorg. Of ik nu in een droogpak of in een 3 mm pak duik, ik kom altijd lachend het water uit.

Graag dank ik alle kandidaten, dat je voor 5* IDC Center Dive Post en voor mij als je Course Director/Tec Trainer gekozen hebt. Afgelopen jaren behaalde ik hierdoor de Gold PADI Course Director Award. Dit is een titel die je elk jaar weer opnieuw bij PADI moet verdienen als CD. Ik benn dan ook niet voor niets fulltime in de duikbranche bezig. Al jaren achtereen ben ik Elite 150 Instructeur en ik heb dit jaar zelfs Elite 200 Instructeur gehaald. Ook heeft Divepost van PADI het Certificate of Excellence gekregen en een Award voor Enduring Commitment in PADI Diver Training en zijn zij al 15 jaar met PADI duikschool. We geven graag kwaliteit en zijn dus super trots op onze Awards.

Maak een afspraak om me te ontmoeten in de winkel als je bij de volgende PADI IDC of TEC cursus aanwezig wilt zijn. Je kunt me ook altijd bereiken via chris@divepost.nl.

 

CHRIS AZAB

Your Course Director – TEC Trainer