PADI Course Director Chris Azab

Dive Post werd begin 2012 PAD 5* IDC Center en sindsdien ben ik de INHOUSE PADI Course Director. In 2009 werd ik Course Director en ging ik verder met TEC cursussen. Inmiddels ben ik TEC Diep Instructeur Trainer, Rebreather Instructeur op de MKVI, Sidemount- en TEC Sidemount Instructeur Trainer en Self Reliant Instructor Trainer (Solo duiken) en sinds 2015 ook TEC Trimix Instructeur Trainer. Duiken en lesgeven is mijn passie, ‘my lifestyle’ en mijn fulltime job. Iedere duik heeft voor mij een uitdaging en ik zorg ervoor dat een cursist of Instructeurs kandidaat een lach op zijn gezicht krijgt.

Bij PADI volg ik jaarlijks de CD-update zodat ik direct de nieuwste PADI richtlijnen kan toepassen. Komen IDC’s wordt veel aandacht besteed aan digitale PADI producten. De nieuwe uitvoeringsvereisten test ik eerst zelf zodat jij bij Dive Post de beste IDC krijgt die je je maar kan voorstellen, lees de recensies maar eens

Ik heb meer dan 1650 duikers van allerlei nationaliteiten, in diverse landen en in diverse talen van beginner tot professional opgeleid en ik blijf dit nog graag heel veel jaren doen. Gezien de perfecte samenwerking met PADI 5 star IDC center Dive Post, vind ik het super dat ik als hun PADI Course Director de IDC’s run en TEC Cursussen verzorg. Of ik nu in een droogpak of in een 3 mm pak duik, ik kom altijd lachend het water uit.

Kandidaten, dank dat je voor 5* IDC Center Dive Post en voor mij als je Course Director/Tec Trainer gekozen hebt. Ook dit jaar behaalde ik hierdoor de PADI Silver Course Director Titel. We zijn dan ook niet voor niets fulltime in de duikbranche bezig en kregen van PADI ook het Certificate of Excellence! We zijn er super trots op want we geven graag kwaliteit.G raag ontmoet ik je een keer in de winkel of bij de volgende IDC of TEC cursus. Je kunt me altijd bereiken via chris@divepost.nl.

CHRIS AZAB