PADI Course Director Chris Azab

Dive Post werd begin 2012 PAD 5* IDC Center en sindsdien ben ik de INHOUSE PADI Course Director. In 2009 werd ik Course Director en ging ik verder met TEC cursussen. Duiken en lesgeven is mijn passie, ‘my lifestyle’ en mijn fulltime job of het nu om Pro opleidingen gaat of om Technische Cursussen. Iedere duik heeft voor mij een uitdaging en ik zorg ervoor dat een cursist of Instructeurs kandidaat een lach op zijn gezicht krijgt.

 

Bij PADI volg ik jaarlijks de CD-update zodat ik direct de nieuwste PADI richtlijnen kan toepassen. De nieuwe uitvoeringsvereisten test ik eerst zelf zodat jij bij Dive Post de beste IDC krijgt met de nieuwste technieken, lees de recensies, maar eens.

 

Ik heb meer dan 1800 duikers van allerlei nationaliteiten, in diverse landen en in diverse talen van beginner tot professional opgeleid en ik blijf dit nog graag heel veel jaren doen. Gezien de perfecte samenwerking met PADI 5 star IDC center Dive Post, vind ik het super dat ik als hun PADI Course Director de IDC’s run en TEC Cursussen verzorg. Of ik nu in een droogpak of in een 3 mm pak duik, ik kom altijd lachend het water uit.

 

Kandidaten, dank dat je voor 5* IDC Center Dive Post en voor mij als je Course Director/Tec Trainer gekozen hebt. Afgelopen jaren behaalde ik hierdoor de Silver PADI Course Director Award en ik mag me nu voor 2018 trots Gold PADI Course Director noemen. We zijn dan ook niet voor niets fulltime in de duikbranche bezig. Ook heeft Divepost van PADI het Certificate of Excellence gekregen en dit jaar zelfs een Award voor Enduring Commitment in PADI Diver Training! We zijn er super trots op want we geven graag kwaliteit. Graag ontmoet ik je een keer in de winkel of bij de volgende IDC of TEC cursus. Je kunt me altijd bereiken via chris@divepost.nl.

 

CHRIS AZAB