Dive Post is het IDC en TecRec Center voor 2021

Nu het jaar ten einde nadert kunnen we weer met trots zeggen dat we de nodige TEC-, Self Reliant- en Sidemount opleidingen hebben gegeven in 2020. De TEC opleidingen bestonden zoals gebruikelijk uit TEC 40, 45 en TEC 50. Nieuw dit jaar was dat er ook Trimix 45/50 specialties zijn gegeven. Een voorproef op het echte Trimix duiken want de duiken voor deze opleidingen (Trimix 65 en full Trimix)  vinden in het buitenland plaats. Nu de tijden anders zijn, kun je de opleidingen in Nederland volgen. We starten direct met twee cursisten, ook in het nieuwe jaar.

Ondanks de tegenslagen in verband met Corona, hebben we in 2020 ook twee mooie IDC’s kunnen draaien en zijn onze kandidaten met vlag en wimpel geslaagd. Ook zijn er de nodige Specialty Instructeurs opleidingen gegeven. Verder mogen we onze nieuwe Divemasters van 2020 niet vergeten en onze IDC staf kandidaten die weer een stapje hoger op de ladder zijn geklommen.

Voor 2021 hebben we nieuwe IDC data gepland. De eerstvolgende IDC zal in april beginnen, daarop volgt een IDC in juni, een IDC in augustus en de laatste in oktober van 2021. Wil jij je leven verrijken? Word dan PADI Open Water Scuba Diver Instructeur. Met dit beroep kun je ook volop in Nederland aan de slag voor je hobby. Vraag maar eens aan onze Instructeurs en Course Director hoe zij dat het afgelopen jaar ervaren hebben en hoe zij zijn omgegaan met de Corona regels.

Kortom, 2021 zien we weer positief tegemoet met vele mooie duiken, nieuwe TEC duikers, Divemasters en Instructeurs. Onder water zijn we als duiker al veilig bezig en nu met Corona houden we ook deze scherpe RIVM richtlijnen aan. Het leven gaat door en we maken er het mooiste van.

We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezond en mooi duikjaar en zien jullie graag bij ons PADI IDC- en TECRec Center in 2021.