Laatste Nieuws

In 2019 volop Pro level cursussen bij Dive Post

Wist je dat we in 2019 weer volop met Pro level cursussen bezig zijn? Zo gaf onze Course Director Chris albdiverse Instructeurs Specialties, o.a.

10 jarig jubileum van onze Course Director

Verheugend om te vertellen is dat onze Course Director in 2019 haar 10 jarig jubileum heeft als CD en dat gaan we vieren met alle kandidaten die bij Chris een Divemaster Opleiding, Instructeurs Opl

PADI Adaptive Techniques Instructeur Specialty

Wil je ook helpen om mensen met een handicap veilig te laten duiken.

Nu ook weekend IDC trajecten mogelijk

5* IDC Center Dive Post heeft elk jaar vaste IDC trajecten ingepland. Echter zijn wij ook heel flexibel en kunnen wij bijvoorbeeld Weekend IDC's aanbieden.

IDC Divepost's Chris Azab ontving de PADI Gold Course Director Award 2018

Na een geslaagd jaar lesgegeven te hebben in Instructor Development Cursussen en andere Pro Opleidingen bij 5* IDC Center Divepost, ontving PADI Course Director Chris de Gold PADI Course Director A

Chris Azab is winnaar 2017 van PADI Elite Instructeur Challenge

Onze felicitaties gaan uit naar onze Course Director Chris Azab. Zij is winnaar geworden in de PADI Europe, Middle East and Africa 150 level Elite Instructeur Challenge 2017.

IDC Dive Post aanwezig op Duikvaker 2018

Op 3 en 4 februari 2018 kun je op de Duikvaker weer kennismaken met onze PADI Course Director Chris Azab.

IDC data voor 2018 zijn bekend

De data voor de IDC trajecten in 2018 zijn bekend. Onderstaand een overzicht en de data zijn ook terug te vinden in de agenda. Wil je in 2018 PADI Instructeur worden?

Voor PADI Tec ben je bij ons aan het juiste adres

De PADI Tec 40 opleiding is de eerste stap in de richting van het technisch duiken. Je maakt kennis met het gebruik van een technische duikuitrusting, inclusief een enkele stage.

RNLI Sea Survival Specialty student en Instructeur

NIEUW in 2017: Dit jaar geef onze Course Director ook de nieuwe PADI Specialty RNLI Sea Survival.

Maak je droom werkelijkheid en word duikinstructeur in 2017

Reizen over de hele wereld en werken in een omgeving waar mensen volop genieten. Is dit een van je goede voornemens? Dan ben je bij IDC Dive Post aan het juiste adres.

IDC Dive Post aanwezig op Duikvaker 2017

Op 4 en 5 februari 2017 kun je op de Duikvaker weer kennismaken met onze PADI Course Director Chris Azab. Je vindt haar samen met het team van Dive Post bij de PADI stand. 

IDC kandidaten vol lof over Course Director Chris

Alle kandidaten die een IDC volgen bij Silver Course Director Chris Azab zijn vol lof over hoe zij lesgeeft en de kandidaten klaarstoomt voor het examen.

IDC data voor 2017 zijn bekend

Alle data voor de IDC zijn bekend voor 2017. De verschillende opleidingen zijn terug te vinden onder de IDC Agenda. Onderstaand een overzicht van alle trajecten in 2017.

 

Succesvol PADI IDC in Augustus

Gefeliciteerd Peter Pot, geslaagd op het PADI Instructeurs Examen met nog 6 andere kandidaten in Veenendaal.

Data IDC november 2016 gewijzigd

Op verzoek is de IDC planning voor november iets gewijzigd.

Geslaagde PADI IDC bij Dive Post

De kersverse PADI instructeur Petra Meijer is geslaagd voor haar IDC. Na twee intensieve en leerzame weken onder begeleiding van onze Course Director Chris Azab, was Petra er helemaal klaar voor.

PADI interviewt Course Director Chris Azab

"I’ve given students the power to overcome any fear, I’ve given disabled students freedom, and helped people become positive.