IDC informatie

Alle IDC's gaan definitief door bij een minimum van 2 IDC kandidaten en in overleg kunnen data gewijzigd worden of een a la carte IDC worden samengesteld. Zie voor de data de Agenda.

 

Prijzen opleidingen

Er zijn verschillende IDC pakketten. Een IDC volgen kan al vanaf 1049 euro. Volg je samen met een buddy de IDC dan krijgen jullie 100 euro korting op het pakket. Ben je Assistent Instructeur of Duikinstructeur van een andere organisatie, dan volg je bij ons de IDC tegen gereduceerd tarief. Voor iedere kandidaat wordt een pakket op maat gemaakt tegen een zeer goede prijs. Rechts in het menu vind je meer info over de IDC pakketten en prijzen. Vraag de prijs voor jouw specifiek opleidingspakket op via chris@divepost.nl.

 

PADI materialen

De PADI cursusmaterialen kun je bestellen via onze webshop Diveoutlet of rechtstreeks in de winkel van Dive Post. Divemasters en Instructerus kunnen via Dive Post ook PADI materialen aanschaffen tegen gereduceerd tarief voor opleidingen die ze zelf gaan geven. Neem hiervoor contact op met Gertine Langmuur via gertine@divepost.nl. Een groot assortiment PADI materialen is op voorraad of snel leverbaar.

 

PADI Fees

De PADI fees voor de Professionele Opleidingen kun je het gemakkelijkst met creditcard betalen. De verschillende PADI fees (inclusief belasting) bedragen in 2018:

- IDC Applicatie 194,40 euro
- Instructeur Examen +/- 680 euro
- Instructeur Specialty via Course Director 45 euro (93 direct)
- MSDT 84 euro
- IDC Staff Instructeur 109,80 euro
- Master Instructeur 112,20 euro
- EFRI 121,20 euro