Pro Skill Review

Je bent een PADI Divemaster en je wilt up to date blijven en je denkt na over je volgende stap om PADI instructeur te worden. Of je bent al Instructeur, maar je hebt een tijdje geen les gegeven. Je wilt naar een hoger level en meedoen met de PADI IDC Staff cursus?

PADI 5 star IDC Center Dive Post Katwijk biedt alle PADI Pro’s de mogelijkheid om onder begeleiding van onze Course Director in 1 avond je skills op een hoger niveau te brengen, nieuw leven in te blazen en je voor te bereiden om de volgende stap op de PADI ladder te maken. Een zeer aangename avond voor jou als PADI Pro.

 

De PADI Pro Skill Review bestaat uit een uitgebreide briefing en debriefing door onze Course Director Chris en het doen van skills op demonstratieniveau. De Pro Skill Review is er voor Divemasters en Instructeurs!

De Pro Skill Review is gratis als je je tegelijkertijd inschrijft voor een IDC of IDC Staff cursus (binnen 12 maanden). Je betaalt anders voor de Skill Review  € 40,- p.p. Mocht je geen volledige uitrusting hebben, dan kun je die natuurlijk bij ons huren.

 

Wil je meer informatie, stuur onze Course Director een mail via chris@divepost.nl .

Voor de data van de Pro Skill Reviews kijk rechts in de planning.

 

Leef je uit bij 5* IDC Center Dive Post en doe mee met de PADI Pro Skill Review!