Assistent Instructeur

Ben je PADI Divemaster en zoek je een nog grotere uitdaging maar is de stap naar Instructeur nog iets te vroeg voor jou? Dan is de PADI Assistant Instructeur opleiding perfect voor jou.

Je ontwikkelt jezelf verder met kennis over het duiken en leert hoe je jouw kennis en enthousiasme over kunt brengen op anderen door het geven van duikopleidingen.Onder leiding van onze Course Director leer de technieken van het lesgeven.

 

Als je gebrevetteerd bent als PADI Assistant Instructeur, mag je zelf enkele opleidingen geven en kun je onder direct toezicht van een PADI instructeur cursisten bepaalde vaardigheden leren.

Je mag de oppervlakte oefeningen van de PADI Open Water opleiding zelfstandig demonstreren en beoordelen. Ook kun je het PADI Discover Scuba Diving programma geven.

Deze opleiding duurt 5 dagen (en is het begin van de IDC voor als je door wilt naar Open Water Scuba Instructeur). 

 

Vereisten vooraf

- PADI Divemaster (of een kwalificerend brevet van een andere organisatie bezitten)
- Minstens 18 jaar oud zijn
- 60 duiken hebben gelogd, waaronder nachtduiken, diepduiken en navigatieduiken
- Minimaal een half jaar geleden als duiker zijn gebrevetteerd
- EFR, niet ouder dan 24 maanden
- Fit genoeg zijn om te kunnen duiken en een medische verklaring inleveren welke minder dan 12 maanden geleden door een arts is ondertekend.

 

Een erg leuke uitdaging en een must voor als je wilt beginnen met lesgeven! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via Chris@divepost.nl.  Wij adviseren je graag verder!