IDC Center Dive Post

Dive Post Dive-equipment is het grootste duikcentrum van Nederland en gevestigd aan het Castellumplein 4 in Valkenburg ZH (gemeente Katwijk). Dit is de eerste en grootste Dive Post vestiging. Dive Post Dive-equipment begon in 1999 als een postorder bedrijf maar groeide al snel door tot een grote duikwinkel en PADI 5* IDC en TecRec duikcentrum.

 

Groot assortiment

In onze winkel van ruim 1.000 vierkante meter vind je een keur aan materialen voor duikers, snorkelaars en zwemmer van uitlopende merken. We selecteren zorgvuldig op kwaliteit en prijsstelling en verkopen alleen materialen waar Dive Post volledig achter staat. Naast verkoop hebben ook onderhoud en reparatie een belangrijke plek binnen het bedrijf. Zo bieden we de mogelijkheid om vrijwel elk merk ademautomaat te onderhouden en behoort het keuren van duikflessen ook tot de mogelijkheid.

 

Faciliteiten

Dive Post heeft naast een grote winkelruimte ook twee fris ingerichte theorielokalen, welke zijn voorzien van de modernste presentatie hulpmiddelen. De perfecte locatie voor het volgen, geven en voorbereiden van opleidingen en cursussen. Dive Post heeft natuurlijk ook een vulstation voor het vullen van perslucht (232 en 320 bar). Het vullen gebeurd bij de ingang, waar u ons vulpaneel vindt met 6 x 232 BAR en 4 x 320 BAR vulslangen. Direct naast de ingang is een watervoorziening wat het spoelen van duikspullen erg makkelijk maakt. Tevens beschikt Dive Post over een grote opslagruimte waar de opleidingsmaterialen en verhuurspullen liggen opgeslagen.

 

Opleidingen

Dive Post in Valkenburg ZH is vanaf het begin actief in het opleiden van nieuwe duikers en in de regio inmiddels een van de grootste duikscholen. Met een team van enthousiaste instructeurs en divemasters kunnen zowel beginnende als meer ervaren duikers terecht voor cursussen. Als PADI 5* IDC kunnen we alle opleidingen aanbieden van open water to instructeur. Als PADI TecRec Center kunnen we ook alle technische opleidingen aanbieden. Voor groepen en bedrijven verzorgen we speciale duikclinics. Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de de duiksport kan een introduik de ideale kennismaking zijn.
 

Ondernemers

Cees en Gertine Langmuur zijn de drijvende kracht achter de winkel in Valkenburg ZH en met een jarenlange ervaring in de duiksport een prima aanspreekpunt voor zowel de beginnende als meer ervaren duiker! 

 

Onze klanten

Door de jaren heen is ons klantenbestand behoorlijk uitgebreid en divers geworden. Zo leveren we (duik) materialen aan diverse overheidsinstanties, musea, jachtbouwers, beroepsduikers, expedities, duikverenigingen, duikscholen, zwembaden, schietverenigingen, booteigenaren, tv programma's en natuurlijk ook aan zwem-, snorkel- en duikliefhebbers. Heeft u iets bijzonders nodig of een speciale wens? Door onze ruime ervaring en uitgebreid netwerk kunnen we prima meedenken over een oplossing.

 

Webshop

Naast de fysieke winkel beschikt Dive Post ook over een online duikwinkel. En wel onder de naam Diveoutlet. Gemakkelijk vanaf de bank online duikspullen aanschaffen op de tijd dat het u schikt. Dan bent u in onze webshop aan het juiste adres.